Beg Tangan Idaman Anda

Hi Mommies! Mana satu beg tangan yang akan anda beli? ?? Atau ada jenama beg tangan lain yang ibu-ibu idamkan?? Jom kongsi jawapan anda bersama kami dan pengguna lain di ruangan komen!

Beg Tangan Idaman Anda
374 Các câu trả lời

Skrg dah ada Long Champ dengan Marc Jacob. Tapi teringin nak ada Channel. Hermes sebab banyak pakai kulit buaya. Save the animals

semua xmasuk senarai...sbb TDK minat dgn benda mahal.. walaupun bnyk duit lebih baik bantu org susah..(pendapat Sye shj).

Xtau lah sbb bukan peminat beg tangan...suami beli pon xpakai2 lagi ni😅😅...kalau barang kemas mungkin xmenolak🤣

Kurg berminat beg2 cengini... 😅😅 Sy lbh berminat yg tahan lasak ckit... Wlupun bukan branded 🤗🤗😂💃💃

Nak chanel. 😍 InshaAllah semoga diberikan rezeki yg melimpah kepada saya dan ibu2 yang lain. Aaamiinnn.

Entah.. Semua da rasa.. Xtahu nk pkai beg ape lagi.. Xtertarik dah dgn beg2.. Lebih tertarik dgn emas🤣

Fossil.. peminat leather.. kalau xdpt nak spend sampai harga handbag baru.. kita beli bundle ori

Sy ada celine bag. Sgt sesuai buat diaper bag bby. Bnyak brg boleh muat. Yg penting sturdy!

Xminat la pkai handbag, slalu pkai mummy bag je sbb boleh isi keperluan baby & kad klinik..

klu duit byk pun belum tentu kot nk beli beg mahal... baik g beli gelang subang..haha..