Beg Tangan Idaman Anda

Hi Mommies! Mana satu beg tangan yang akan anda beli? ?? Atau ada jenama beg tangan lain yang ibu-ibu idamkan?? Jom kongsi jawapan anda bersama kami dan pengguna lain di ruangan komen!

Beg Tangan Idaman Anda
374 Các câu trả lời

Xnk la beg mahal...malu nk pkai..sbb suri rumah..nti org kata penghabis duit suami saja...lg pun saya xpkai beg tgn..dr beli beg tgn,baik g becuti bg ank gembira..mak pun happy😁nk bg mkn sdp,mak nya pun boleh masak sedap2..so bwa g jln pun alhamdulillah dah

Jika duit bukn penghlang? Sya nk pegi mkn sedp2 kt restoran mhal, Nk bwk fmily jln2 ke tmpt yg xpenh kami pegi, Pegi blikn ank2 brang yg dorg nk... Klau bab handbag jenama ni, xminat la...😌

Based on gambar ni, saya paling suka design beg Celine 🤗✌🏻. Saya tak kisah apa brand pun, yg penting design dia kena dengan selera dan kesukaan saya 😉

Tak minat beg2. Beli memahal tapi isi kosong pokai xde duit beli pon hutang2 tp acah2 je wt pe hahahahahhaa. Biar beli memurah dlm tu penuhh isi duit😝

Tbh,tak minat beg2 mcm ni. Lebih suka yg simple and yg bnyk compartment. Maklumlah,banyak pampers and brg baby lain yg nk disusun atur dlm handbag ibu 😂

Apa2 brand asal cantik, compartment memenuhi citarasa, harga berpatutan.. Duit lebih tu saving masa depan & pakai buat sara anak lagi penting.. 🤗

Hermes. Yg lain tu harga mahal tp masih reasonable..hermes lain macam tau harga dia 😆 dah lah susah nak dapat. Kena build profile dgn hermes

semua di atas x mampu nak beli, so xde nak aim pun brand mana yg tringin...🤣 stakat ni mampu brand Guess je 🥰 utk rewards diri sndr

sya tak minat brg hiasan ke beg ke semuatu sbb suri rumah, tak suka menghabis kan duit suami,untuk diri sendiri,lagi penting untuk anak2

Suka Carlo Rino..sebelum ni sya kerja sbgai promoter handbag Sembonia d mall,ada juga diskaun utk Staff Purchase tapi sya tak minat..