Anda Yang Mana Satu?

Hello pengguna! Jika keluar ke mana-mana, mana yang akan sentiasa ada di dalam beg tangan atau kereta anda?🧴 Kongsikan dengan kami pilihan anda pada ruangan komen di bawah, OK!

Anda Yang Mana Satu?
539 Các câu trả lời

mesti ada dua2 dalam handbag, dekat rumah dan dalam kereta... dua2 ni dah jadi benda penting....😊

Tisu basah.....x blh nk pkai hand sanitizer sbb x boleh nk cium bau dy🤮

Kedua2nya wajib ada dlm handbag & kenderaan termasuk di rumah.

dlu wet tissue je now dedua ada termasuk lah sabun kecik hehe

Hand Sanitizer kat kete. Wet Wipes ke mana2 sahaja bawa

Both✌️🤓Hand sanitizer and wet wipes 🤗💞💕

Both!!! Wet tissue senang nak lap meja if makan di luar

Sanitizer tangan #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Kedua2 wajib ada dirumh mahupun dlm kereta

Dua2 . sanitiser tangan dan tisu basah