Beg Tangan Idaman Anda

Hi Mommies! Mana satu beg tangan yang akan anda beli? ?? Atau ada jenama beg tangan lain yang ibu-ibu idamkan?? Jom kongsi jawapan anda bersama kami dan pengguna lain di ruangan komen!

Beg Tangan Idaman Anda
374 Các câu trả lời

Sy suami je belikan beg dari kwn smpi kawin mhl2 tak pakai, sbb suka bwk beg dompet je

Saya suka semua d atas,tapi blum mampu nak memiliki biar lah yg murah2 dulu kita guna.

hermes sbb org cakap belom kaya kalau xpakai hermes 🤣 bag paling mahal kot 😜

Lepas bersalin rasanya usung diaper bag baby je, handbag entah ke mana 😂😂

Saya lebih suka lv..tp mmandangkn lv xde dlm gmbr,jd sye milih chanel je..cntik

sy beli semua xkira klon atau ori klw cantik sy nak tp ikut kemampuan la heheh

Lepas bersalin rasanya usung diaper bag baby je, handbag entah ke mana

Xnk fkir😅Nnti bby sndri tu pun handbag yg xlekang dr tgan😂

Chanel tp Beli tiruan ja 😂😂 beg ori tp klu xda duit hmm..

Suka beg kecik 😂🤣 pkai beg besor kang husband nk tumpang