Apa 5 benda wajib ada dalam beg tangan anda, ibu?

Hi mommies semua🥰 Selamat berhujung minggu semua😘 Haaah cuba kongsikan apa 5 benda yang wajib ada dalam beg tangan ibu tu🤔 Mesti ada benda yang memang sentiasa ibu bawa kan ke mana-mana betul tak?🤭 Min mesti kena ada hand sanitizer kecil, tisu basah, purse, lipstick, pampers anak😆

Apa 5 benda wajib ada dalam beg tangan anda, ibu?
40 Các câu trả lời

pampers ank purse handphone kain napkin kunci rmh baju spare ank tisu basah

Wallet, Handphone, Tisu basah, pempers, botol susu, Mask, hand sanitizer

pampers kain tuala kecil lipstik beg duit tisu basah hand sanitizer mask

tisu basa, tisu kering,hand sanitizer,gincu, ubat2 😆 dompet pempes

purse,handphone,pampers,baju dgn seluar anak,mainan dia yg kecik2

Purse, sanitizer, tisu basah, minyak telon anak, pempers anakk.

Pampers, Mini towel, sanitizer, Mayyababy Cream, tisu basah

Hand sanitizer, tisu basah, pmpers, btol susu, hp, wallet,

Hand phone Lipstik Bedak Pin Pampems baby Botol susu.

pampers, tisu basah, pacifier, wallet, kain lap tgan