bila boleh daftar buku pink?

berapa minggu kandungan yang ngam buat buku pink?? #worried

bila boleh daftar buku pink?GIF
20 Các câu trả lời

call kk tempat awak.. saya bleeding masa 6weeks, admit hospital beberapa hari. lps discharge hospital doktor suruh terus bukak buku pink. rupanya kt tmpt saya tu 6 weeks tu dah blh bukak buku, plg lwt 11weeks. disebabkn bleeding tu suami ambil keputusan hntar saya blk kg, supaya sentiasa ada org jaga saya. kk kat kg saya, terkejut saya dtg nk daftar buku waktu 11weeks, katanya awal sgt..kt situ dia bukak buku 12-16weeks.. tp sbb saya dah ada buku dorang terima aja..

awak call KK tempat awak. takpun walk-in kalau diorang tak angkat call. kalau saya period saya lambat terus pergi KK. tapi sebelum pergi KK banyakkan minum air kosong untuk test air kencing. tak pun bawak sample test pregnancy tu and kata nak buka buku. kat situ diorang akan scan berapa usia kandungan dan terus buka buku pink

macam saya dulu 9minggu ++ sebelum ni pernah gugur pada usia yg sama 9minggu juga so lepas gugur tu alhamdulillah pregnant semula saya terus buat buku usia sama 9 minggu juga

Atas daerah tp kene buat appointment.. tempat lain memang before 12mggu bukak buku pink.. kalau daerah sy duduk 13 mggu tak bukak lg buku dh even buat appointment..

skrng Saya da week 26 tapi blm ambik buku pink ... Nanti masa delivery time tu I balik rumah ibu Soo....tampat mana yg I prgi ambik buku pink tu......???

2d trước

buka buku pink kt tmpt puan duduk sekarang.. nt nk bersalin bwk je buku tu kt kg..

Minggu tu tak sure, sbb ada kk awal ada kk lambat. Sebab nak kena booking bagai, apa2 pun boleh la kol kk dulu untuk dpt tarikh.

call kk brdekatan.. sy call bila dh scan confirm ad degupn jntung bby,pastu nurse akn contact kita bg tarikh buat buku..sy bukak wktu 9w

dia tgk atas kes kita... kalau jenis urgent tu kn buka awal... so kol kk berdekatan utk booking buku pink dulu...

awak kena call kk tempat awal dulu .. KK dekat Tempat Saya , 11 week baru bukak buku ..