Beg Diaper Pilihan Anda!

Hello Mommies! Keluar bersiar-siar atau ke mana-mana mesti kena bawa beg khas untuk keperluan si kecil, betul tak? 🎒 Yang mana satu pilihan beg diaper untuk anda? Kongsikan dengan kami dan pengguna lain di ruangan komen, OK!

Beg Diaper Pilihan Anda!
358 Các câu trả lời

Urm.. Xtau lah Hehe. Totebag nampak senang bawa 1 beg je tp backpack lebih selesa bg saya. Sbb saya kalau bawa brg baby guna beg mesra alam je 😂

Kalau nak berjalan lebih senang ada beg pack.. Kalau nak letak dlm kereta lebih senang tote..

Backpack ada..totebag pn ada..kekdg tuka2.. tgk keadaan..hehe.

Saya dah beli back pack😂 sebab kalau tota susah bagi saya

Sekarang pakai tote bag. Tapi nak cuba pakai back pack.

beg mana pilihan ibu2? sumbat semua kat situ 1 beg?

Back pack #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Backpack ajeee, senang husband bawak

backpack. senang daddy boleh galas