Apa Dalam Beg Anda Ya?

Hi semua! Hmm, tertanya-tanya apa yang ada dalam beg anda semua ? Mesti banyak kan ?! Jom kongsi dengan kami dan pengguna lain. Anda boleh: 1. Kongsi di ruangan komen ATAU 2. Screen shot, bulatkan dan post di dalam topik ‘Just Mum’

Apa Dalam Beg Anda Ya?
249 Các câu trả lời

Selain yg di bulatkn..dlm beg ada brg lain laie..Termsuk diapers ank... Biskut ank... Jajan@kudap2 kunyah2 klu lapa lepas nyusukn ank..wallet husben mntk tlg pegang kan lg...😂😂😂✌hand sanitizer (wajib ada bwk ke mana shj pegi since bby lahir mmg sntiasa kena ada nk2 bby lahir prem sblm ni jd kne more hygiene )mainan ank😂😂✌..hehe..mcm2 ado..bhahaha🤣🤣🤣mne xpnuh beg..bhahaha...like da magic bag...seluk je beg..ada itu ini..hehe😆😆✌

akan bawak - lipstik - cermin - brush makeup - losyen - pampers anak 🤣 if xbawak beg dia - dompet - perfume - kunci rumah - pen - nota kecik - vitamin dianz ( due my pregnancy) -wipe tissue - Phone - cable charger -

1/2/4/5/6/10/13/15/ buku klinik baby Vaseline Pampers Face towel Bedung baby Minyak kayu putih Nappy cream Mask pakai buang Tu LH yg Ada skrg 😂 brg make up dh Tak letak dlm bag g Masa ni lepas pantang kit Bru letak😅

Tbh, dlm handbag sy dh xde brg sy...sedeyyy Smua brg bby je. Wet tissue Diapers Bib Nursing cover Toilletries Nappy cream Mayyababy Toy Ohh...🎼buku merah jgn lupa bwk, moga² belum tamat tempohhh🎶 😅😅

1. toiletris travel (sabun, shampoo, ubat gigi,berus gigi, pencuci muka) 2. alat penjagaan diri ( pantyliner, bedak, deadorant, mincu, minyk wangi, losyen) 3. air mineral 4. buku novel or etc 5. hp 6. wallet

Dlm bag tuala wanita stsa di bawa ketika jln..pakaian anak2 pampers dan plastik tpt untuk menyimpan pakaian kotor..tu yg sllu ada dlm bag wlpn jln hanya 1jam..

4y trước

Xda lupa jga pen pencas telefon buku kulis..siling

Add on: hand sanitizer, tissue, extra baju for my baby, extra handkerchief, diapers, plastik sampah for diaper & minyak angin 😁

Wayar kabel & earphone just standby dlm kete. Tissue basah xde dlm beg tapi kalau tissue muka yg kering tu mmg always ade dlm beg

Mana bole nk screen shot.. apo laa.. Semua ada..penambahan pampers anak + baju+ myk telon+ sabun+ losyen+ mainan anak

Telefon, pempers anak , botol susu anak, wire usb, powerbank suami, dompet, lipstik, pen, cermin, buku nota