UPT Kehamilan Pilihan Anda

Mana satu yang anda guna untuk cek kehamilan anda? Cer komen dekat bawah, Min nak tengok hehehehe...

UPT Kehamilan Pilihan Anda
49 Các câu trả lời

alhamdulillah. saya buat berlainan brand test. org kata lepas cek yg first tu, kene cek kali kedua pakai brand lain juga kan utk tahu kesahihan. cek yg kedua warna pink tu, dia cair skit sbb dah terkena air hujan tapi still nampak. then cek yg ketiga pekat sgt double line. last skali pakai digital. alhamdulillah happy sgt2 tak sabar nak tunggu anak sulung keluar ❤️