Nak tanya ibu ibu

Hai semua . nak tanya siapa dalam ni bersalin bulan 11 ? skrg berpa week dah ??

43 Các câu trả lời

Haiii Sy 13weeks 5day... insyaallah 11/11 due doakn yg baik² tuk Sy dn baby yerr, semoga yang baik² Berbalik tuk kalian jgk... first mom to be

3t trước

due saya pun 11/11 haha

Saya 10 week. Nak tanya, mcm mna nak hilangkan rasa mual pastu takde selera makan. + angin pon banyak bila kita tak makan, tak larat dah rasanyaa 😔

3t trước

Yes . saya pun mcm tu awk mual je rasa hm

Inshaallah isteri saya pun jangka bulan 11 ni jgak. Skrg dah msuk 12 minggu

15 weeks due 02 Nov, anak kedua. 2nd trimester ni masih ada mual² lagi.

13w sis . due 14/11 mybe awal sbb gdm on diet hb low babyfirst

2t trước

alahan ada bolehlaa agak teruk tapi more kepada letih dan sakit kepala

alhamdulillah skrg dah 11weeks 1hari.. due saya 29/11😊

11 weeks🤍🕊️ Semoga kita semua dipermudahkan 🤲🏻🥰

hai emelia. i bersalin bulan 11 ni juga . sekarang 11w 4d 🤍

3t trước

hai . sama kita 11/11 insyallah . ada alahan tak??

15w++ 😁😁 due 31/10 check swasta tpi kk letak 2/11

2t trước

Swasta ni ekot brapa hari circle kita . Kk main letak ja 30hari sdgkan kita 28hari 💆🏻‍♀️

hi Emelia, Saya pun edd Bulan 11.. skrg dah 13 weeks

3t trước

sama lah kita 13.week