Peralatan Memasak Pilihan Anda

Woot woot! Ada ibu-ibu dekat sini masih setia dengan lesung batu untuk bahan menumis? Samalah dengan Min! JOM komen! Min nak tengok sikit siapa geng lesung batu ni...

Peralatan Memasak Pilihan Anda
83 Các câu trả lời

dua2 sy guna n wajib ada dkt rumah kalau nk sambal goreng belada sedap n garing sy suka tumbuk bwg n cili dgn mnggunakan lesung batu..🥰❤️bila buat goreng belada mcmtu lg buat teringat dkt masakan mak dkt kg..

lesung batu...kalau tumbuk cabai ka bawang2 ka..rasa lagi sedap🤭 dari pakai blender dn pengisar kasar tu

dua2 sy guna..klu NK cepat blender la..klu citarase original tumbuk LG sodap😅😅

Dua-dua. Lately ni malas gunq dua2 😂.. Hiris tangan.. Sudah.. 😋

2y trước

Kan sis.. Malas suda mo guna. Hiris ja.. Senang🙊

Lesung batu.Lagi sedap.Blender nak tambah air.Cair jadinya.Hehe😀

dua2 , nak cpt guna blender nak simple dan bahan sikit guna lesung

dua2 pun guna.. buat nasi goreng suka tumbuk je bahan2 tumis..

klo rajin guna lesung.. klo mlas guna blender

dua2 klau sikit tumbuk klau bnyk guna blend

Blender sbb lesung batu pecah dah hahahah