Jam Mana Yang Anda Guna?

Hello semua! Mana antara dua jenis ini yang anda akan guna untuk pantau masa?⌚️Min tak pakai jam tangan jadi min memang guna jam telefon bimbit 📱 Anda yang mana? Kongsikan jawapan anda dengan kami dan pengguna lain di ruangan komen, OK!

Jam Mana Yang Anda Guna?
548 Các câu trả lời

Jam tangan ni first time balik sy guna setelah sekian lama terbiasa jam fon, masa berjogging saja.. Syukur jam sy guna digital and syukur sy masih pandai tgk jam klasik hehe

jam telefon, sya tidak suka pakai jam tangan, heheh rasa berat lengan saya klau pakai jam tangan 😅🤣 siapa yang sama mcm saya😁

3y trước

😂😂

Tengok keadaan.. Kalau keluar rumah tengok jam tangan. Kalau dirumah jam dinding,bukan selalu pegang hanphone

jam telefon..xguna jam tangan..last guna sblm kawen..skrg anak nak masuk 3,xbeli lg jam tangan..😅

Sblom mngandung jam tangan.. Time mengandung rimas pakai jam tangan, soo tengok dekat phone je la..

bfore pandemik mmg refer jam tgn.. lepas pandemik n ad baby mostly refer jam handfone je

Jam tangan..xde gelang xpe lagi..xde jam boleh moody..bcoz I m punctual person...😊

Jam telefon bimbit.. Rasanya dah lebih 5 tahun tak pakai jam tangan 😅

Jam telefon bimbit. Tapi time masak tengok jam. Sbb depan mata☺️

jam tangan , dari start wt kje smpai lah malam ... sy bru buang ..