Minggu Kehamilan: Anda Di Fasa Yang Mana?

Hello ibu-ibu kesayangan! Kehamilan anda macam mana sekarang? Semua OK? Haa, buat anda yang baru disahkan hami, tahniah ya! Jauh lagi perjalanan anda. Yang penting kekal waspada dan berhati-hati. Cer komen sikit anda kini di minggu kehamilan ke berapa?

Minggu Kehamilan: Anda Di Fasa Yang Mana?
131 Các câu trả lời

sy pregnant 6 mggu 3 Hari..scan xnampak kantung.. suspect ectopic pregnancy..dah buat laparoscopic tp result no finding..xtaw janin ada kt mana..semoga janinku berada di tempat yg betul..Ada x kwn² pengalaman mcm ni ya?

3mo trước

21w..doakn kandungan sy ye semua..smga baik2 tok kte semua..amiin

saya 38weeks 3days..baby dah masuk laluan..doakan saya cepat bersalin dengan selamat

3mo trước

Bestnyaa sis da bersalin, tahniahh

Haid sy dah lewat 2minggu.. sy pun try pregnancy test dan result nya positif (2 line). tpi sy x lakukan pemeriksaan lgi dkt klinik. Wajar x wajar dgn tindakan sy ni? 😂

3mo trước

pegi awal pon xnampak ape lagi.sebaiknye tggu 9 week klu betul² nak nampak kantung.baby pn da ade degup jantung mase ni. cume sabar dgn xsabar jela

31 minggu 3 hri...wlaupun dh msk ank k3...tpi masih rasa berdbarx2 dn tak sabar nk jumpa baby...perasaan teruja masih sama sperti ank prtma😊

Baru 20w maksudnya baru separuh perjalanan.. Alahan pun baru berakhir 😂 Doakan saya semoga dipermudahkan semuanya..

dah masuk 30mggu 6hari semoga kita semua dipermudahkan spnjng hamil hinggalah bersalin nt insyaallah Aamiin

sy dah 36w...baby dh masuk laluan, tp belum masa lg utk tarikh czer. Doakan sy d permudahkan segalanya yea.

29 minggu 1 hari. berdebar tak sabar nk jumpa baby 🥰

36 minggu 5 Hari..doakan sy moga dipermudahkan segala urusan bersalin nnti.. insyaallah aaminn2 🤲

mggu dpn saya dah 35week..semoga urusan saya nti dipermudahkn..makin nak dekat.. mcm2 rasa🤲😊