UPT Kehamilan Pilihan Anda

Mana satu yang anda guna untuk cek kehamilan anda? Cer komen dekat bawah, Min nak tengok hehehehe...

UPT Kehamilan Pilihan Anda
49 Các câu trả lời

alhamdulillah. saya buat berlainan brand test. org kata lepas cek yg first tu, kene cek kali kedua pakai brand lain juga kan utk tahu kesahihan. cek yg kedua warna pink tu, dia cair skit sbb dah terkena air hujan tapi still nampak. then cek yg ketiga pekat sgt double line. last skali pakai digital. alhamdulillah happy sgt2 tak sabar nak tunggu anak sulung keluar ❤️

5 hri lwat priod try cek gune opk ni sbb xde upt kt umh .. pas test heran sbb line 1 ag tu trang sgt.. ptg hsband blikn upt , alhamdulillah mmg nek trang double line..8 tahun ttc.. sbb kn xprcaya, mlm tu g kinik scan alhamdulillah btul2 ad kntung..tuhan je tahu prasaan wktu tu..

Tiga² pregnancies guna strip. Guna satu je terus merah menyala🤭 tp test bila dah late period dua hari. Tak pernah guna digital sbb bila guna strip dah dpt result positif.

Kawan bagi n paksa suruh check sbb kita bercerita semua yang semuanya simptom2 pregnant..xmengharap sbb Takut kecewa..2 married with 1st pregnancy 3-5 titik terus nek double line n pekat

tak pakai upt. terus pergi scan sebab tak period 2 bulan. biasanya mmg mcm tu sebab irregular. sekali scan ada kantung. terus menangis😂tak sangka sangat.

strip, dip n tell.. after 7 years honeymoon sana sini, baru ready nk ade ank, tk sgka bila nak je terus lekat, Alhamdulillah☺️

1st test guna strip . bila dah jelas 2 line merah menyala . nak double confirm lagi buat test kali ke2 guna digital

first check pakai shopee punya je, bila dah jelas double line, nak kepastian terus beli digital 🥰

Kita pi klinik sbb takot ada sakit lain kat perut asyik sakit je last ii ngandung ehehehe

Guna yg shope ja 😅 check awai 3 hari sblm priod dah nmpak double line 🤲