Mabuk Hamil Trimester Ke Berapa?

Hi Mommies! Siapa dekat sini pernah alami mabuk hamil semasa mengandung? ? Haa, trimester ke berapa anda mula alaminya??? Jom kongsikan dengan kami dan pengguna lain jawapan juga pendapat anda di ruangan komen, OK!

Mabuk Hamil Trimester Ke Berapa?
589 Các câu trả lời

Trimester pertama kedua.. Masih lg.. tp trimester kedua dah kurang la.. cuma bau2 tu tak boleh la nak hidu. Tak kira la bau wangi ke apa..

Biasa trimester pertama yg mabuk hamil. Sekarang trimester kedua ok sikit sda. Tp still lg ada muntah but x seteruk trimester pertama.

Trimester pertama.. harap2 nk msk trimester kedua ni dh xde LA LG mabuk hamil ni... Xlarat, pnt, letih.. smua bnde xleh buat.. nk MKN pun xleh..

4y trước

Sama lah saya. Hari2 berdoa moga cepat hilang mabuk ni. Menangis hari2 sebab tak tahan

1-3bulan..Alhamdulilah,lps 3bulan,mual loya dan tiada nafsu makan dah hilang..berat mencanak naik tapi pinggang yg makin sakit hehe

Al-hamdulillah sepnjg kehamiln sikit mabuk atau munth pn sy xde alami smpai skrg.. ibrt mcm xde ape2.. now sy dh 17 mnggu 3 hari..☺️

ank pertama tak rasa mual.... ank yg ke 2 ni dah nak msuk trimester 2 msih pitam mual mabuk mcm dlam Kapal laut pun ada rasa nya😂

1st trimester. Alahan nak muntah tu mmg teruk. Takboleh bau minyak goreng. Takboleh gosok gigi pagi pagi, confirm muntah. Pelik aih

Saya xpernah mabuk. Masa anak first xmabuk. Anak second pun belum mabuk lg setakat ni... cume akan muntah2 lepas makan zincofer je

Tak pernah alami simptom mabuk2x nie walau pun tgh sarat pregnant yg ke-3, teringin nak rasa macam Mana rasanya simptom mabuk tu ...

3y trước

☺️☺️☺️

Trimesters first mabuk teruk ...pntg mkn msti muntah...berat pon xnaik 😅 Tp alhamdulilah berjaya tempuh demi ank tsyg...🥰