rate diapers baby mommy! size M

sy nk tukr jenis diapers tuk anak pkai wktu malam. tp xtw nk try mana. sbb byk dh try . -mamypoko 5/10 cpt bocor even siang pn cpt bocor -drypers drypants 10/10 ni paling nice tp kt sini xda stok lg😭 -drypers wee wee dry tape 7/10 cpt bocor klw guna malam siang ok -huggies dry pants 8/10 nice x bocor malam mmg always dry, tp anak ruam bru 3keping pakai -petpet 2/10 sgt bad 😭bru 1jam lebih dh bocor 😌 -genki 9/10 ni pon nice pkai malam,tp stok terhad. jarang ada yg size M kat sini bole syorkan jenama lain? klw ad jenis diapers yg tuk night lg bgus. 🥰 Thanks!!

30 Các câu trả lời

anak saya dah try banyak jugak 🤣 semua dia try tak bocor dan tak naik ruam.. ada 1 jenama je yg sy kureng haha ni rating saya applecrumby 100/10 mmg terbaik tp tula harga t20 tp kalau beli bundle murah aiwibi 10/10 molfix natural bamboo 10/10 mimora by manjaku 10/10 offspring 9/10 sbb takde indicator dryper classic 7/10 sbb pampers tebal xminat hoppi 5/10 ni je anak pakai bocor terukss haha

Drypers, pet pet, huggies, diapex saya dh pernah pakai.. Tapi semua xleh lawan molfix. Dari anak nb sampai skrg Saiz L. Dh setahun 7 bulan. Setia ngn molfix. - Xpernah bocor -xnaik ruam -harga berpatutan 48pc rm28. 90 utk L. Kalau M 60pc. tapi saya selalu beli time offer kdg dapat harga rm23.00. Kdg rm22.00 -Lembut, kering Rating 11/10

2d trước

Berapa berat anak? Mungkin kena tukar saiz

Anak sy skrg 2 thun 6bln pakai petpet gold. Alhamdulillah xde bocor kecuali mmg penuh sgt²..cth klau dia bnyak mnum air or sejuk mmg akan bnyk kncing..n bocor klau overload. Tpi so far spnjng pakai xde bocor lagi la klau biasa² je. 1 lagi Sy prasan tiap kali tukar pmpers kering aje dkt private part tu..xde bsah.

Applecrumby ada overnight diaper. Offspring and Hoppi pun good absorbent. All 3 diaper brand 💯 guaranteed memang good quality for me. Anak boy or girl? If boy, kena adjust his 🐦 btw sorry ahaa. And diaper apa pun, kalau anak pee way too much + late diaper change akan leak juga sometimes.

Yg penting jgn teracun tiktok xbrapa nk jujur tu. Momohouse lah, icha lah apa lah. Semua harapan palsu walaupun konon2 bt live curah air lah apa lah. Sy dah try few brand yg sllu iklan dkt tiktok, semua bocor macam xpakai pampers dah. Lagi2 momohouse, serious menyesal

Berat anak 10kg lebih, setahun 8bulan bulan ni tu pun rasa macam kena up size XL untuk molfix, tapi size L okay lagi pakai .. malam anak suka minum air bnyak sebelum tidur tau, pagi bangun baru sy tukar Alhamdullilah tak bocor, tak naik ruam melecet semua xde..

Baby saya pakai dryper dari nb sampai dah 3bulan tak pernah tukar. Tak ‘terniat’ nak tukar sebab dryper memang elokk. Tak pernah bocor,xnaik ruam dan yang paling penting harga mampu milik. Rate 100/10👍🏻

2d trước

Wah sis tau tak dalam pek drypers tu ada code? Kalau tak guna boleh bagi saya ☺️🤭

mamypoko jenis ape ye ? mamypoko ad byk .. klau yg standard tu ank sy pkai memang cpt bocor sy cube yg extra dry,yg antimos dan air fit tu semua ok. alhamdulillah x bocor pn

2d trước

yg pek kuning. mcm standard

Anak saya 2 tahun pakai petpet. Tak pernah bocor. The best untuk anak saya. Dari tape sampai pants. Cuba awak tengok saiz balik. Sebab every brands cutting tak sama.

anak sy mula2 drypers , pastu tukar huggies pastu tukar petpet jadi gatai miang hbis bwh tu . pastu try moflix okay . tapi skrg setia dgn genki pants ..