Pakaian Waktu Hamil

Hello Mommies! Mana satu pakaian yang anda selalu pakai sewaktu hamil??? Kongsikan jawapan anda dengan kami di ruangan komen, OK!

Pakaian Waktu Hamil
1104 Các câu trả lời

Yang pakai seluar & tshirt, anda memang hebat. Macam mana dengan perut memboyot gitu, anda masih mampu pakai tshirt dan seluar? Lebih2 lagi tshirt, bukan blouse dan seluar jeans/kain yg ketat 😅 Saya mampu pakai palazzo dan jubah saja. 😅😅

Pakai seluat dan tshirt. Tapi selepas i dilanggar org mgkn sbb xnampak i ni pregnant sbb perut kecik dan bdn pun kerempeng je. I pun pakai la dress utk obvious kan lagi yg im preggy. Hahaa

dua2 tidak. sy suka pakai blouse dan skirt/ baju kurung. senang nak singkap baju bila cek perut, nk buang air pun senang. 😁

Seluar n t-shirt, disebabkan ank sulong 6M msih nampak body mcm ank dara lg 🤣 Dh masuk 7M keats bru mula nmpk perut preg 😬

Memula seluar. Start dari 6m kot, pakai dress or jubah, dah takleh pakai seluar or kain sbb sakit walaupun perut kecik 😂

T shirt dgn seluar..t shirt hsbnd jd mangsa sbb besar..selesa...pnjam ckp kt die...lpas 3 4 bln pulang blk..😅😅

Kalau duduk rumah, t shirt dan skirt Kalau keluar rumah pi mana mana pakai jubah dna tudung labuh. #TAPsupermoms

Seluar dengan T-shirt.. kalau kat umah kain batik ngan T-shirt... Sebab rasa rimas kalau pakai seluar kat umah ✌

Seluaq dgn tshirt tapi yg besar lah... Pakai seluaq senang nk gerak sikit.. tmbah nk kena jaga ank teruna sorang..

trimstr1&2 pkai sluar trimstr3 baru lh pkai dress preg bg mmudah kn tkut² anytime nk brank senang nk selak dia