Mabuk Hamil: Rawat Dengan Makanan Ini!

Mabuk hamil ni bukan sahaja waktu Trimester Pertama. Ada yang sampai Trimester Ketiga pun masih alami morning sickness. Jangan risau, di sini kami kongsikan jenis makanan yang boleh mengurangkan rasa mabuk hamil anda!

Mabuk Hamil: Rawat Dengan Makanan Ini!
4 Các câu trả lời

sy dlu blh makan bubur nasi...iaitu bubur ayam..mcd marrybrown..bubur ahmad jual tepi jalan tu..yg tu dia tak menolak n muntah😂😂😂bila ank dh bsr..dia jd peminat bubur ayam sudah..dgn sup2.. serta fun fries 🍟🤣🤣🤣✌🏻termasuk kek... lepas tu puas duk pk pesal ank suke sgt mkn ni..baru teringat ms pregnant dlu apa kita blh makan..tu la jd feberet dia..nsb senang nk dpt cri n beli😂 alhamdulillah

Mcm Sye masa awal kehamilan 1-16week..😉 sbb alahan teruk loya,muntah,xselera mkn,kembung perut,xbole bau2,ape2 xbole buat😭 bawa baring..jika selepas muntah. mkn asam2..jika loya. minum air halia..jika kembung perut. ubat veloxin..jika alahan teruk SGT2.

saya xdpt hidu bau lotion smpai skrg..dh trimester ketiga..

good info 👍🏻👍🏻☺️