Doa-Doa Permudahkan Proses Bersalin

Siapa je yang tak berdebar bila due date dah dekat, betul tak? Lagi seriua bila nak lalui proses melahirkan, lebih-lebih lagi buat ibu yang pertama kali. Apa-apa pun, kami nak kongsikan doa untuk mempercepatkan proses bersalin agar prosesnya lancar sahaja!

Doa-Doa Permudahkan Proses Bersalin
8 Các câu trả lời

Alhamdulillah selamat bersalin 30/6/2024 @7.23am.. sepanjang contraction dgn waktu teran memang baca surah yusuf tanpa henti.. Alhamdulillah semoga dipermudahkan urusan semua ibu2 yang bakal bersalin

Semoga di permudahkan urusan bersalin sy nnt bulan 8

Semoga dipermudahkan urusan kita semua ♥️♥️

Aamiin2 Ya Rabbal Alamin 🤲🤲

sy due 5/1/2025

🤲

🫶🏻

🤲