Tekanan Darah Sewaktu Hamil

Hi Mommies! Masih ingat berapa bacaan PERTAMA tekanan darah anda sewaktu hamil?😇 Jom kongsikan dengan kami dan penggguna lain pada ruangan komen di bawah ya!

Tekanan Darah Sewaktu Hamil
43 Các câu trả lời

120/80. Tapi last trimester tekanan darah buat hal pulak. Bacaan selalu 130 ke atas. Nasib baik dah tinggal 2 minggu terakhir baru cek tekanan darah 2x seminggu tu pun dah penat sangat ulang alik ke klinik

xingat berapa tapi yg saya tau sepanjang pregnancy ni alhamdulillah tekanan saya normal semua..

Tak ingat 😅. Kena cari buku pink dulu utk check 1st tekanan darah.

Time pegi buka buku, 143/98 .. skrg mkn ubt drh tggi😅

Selalu rujuk buku klinik je sis #TAPactiveusers

bacaan tekanan rendah selalu rendah..

37week no Bru kna darah tinggi 138/95

107/89 😂😂😂 kena bebel

tak ingat. tapi normal

alamak xingat le..huhu