Maaf agak sensitif

Maaf saye kurang jelas dan faham bab agama, boleh ke suami bersama dengan isteri melalui dubur walaupun hanya sekali dan suami hanya ingin mencuba ? Suami berkali kali minta nak try melalui belakang tapi saye tak bagi sebab takut kene penyakit.

32 Các câu trả lời

HARAM HUKUMNYA. tak caye boleh search dekat website mufti. Sy yang kena sembelit sampai buasir lepas beranak pun nagis tak sangga tiap kali nak berak. Ni kote pula nak masuk. giler keee suami awak tu?? dia ingat bini dia mainan ke ehhh, baran betul la saya dengan suami sis.. rasa nak lanyak ja, pikir sedap ja dia tau.. semua benda nak sebat, silap2 boleh kena penyakit kelamin baru nak ada akaii..