Berdosa ke ?

Maaf sekadar ingin tahu mungkin soalan saye agak sensitif sebab saye baru berkahwin. Boleh ke suami lick kite punye miss v and kite h*sap suami punye tut sebagai foreplay ? Sebab dekat part2 tu kan macam kotor skit so dosa tak ye ?

1 Trả lời

tak silap saya benda ni ada khilaf. ada yg outright kata tak boleh. ada yg kata boleh dengan syarat2 tertentu mcm make sure bersih, tak tertelan najis, memang itu je cara nak naikkan syahwat etc. tapi tak berani juga nak cakap secara pasti macam mana sebab bukan bidang kita sorry. boleh cuba cari di yt tentang isu ni rasanya ustaz2 mcm sheikh yasir qardhi & sheikh assim ada ulas.

2mo trước

Thank you sis bagi pandangan.