Maaf agak sensitif

Maaf saye kurang jelas dan faham bab agama, boleh ke suami bersama dengan isteri melalui dubur walaupun hanya sekali dan suami hanya ingin mencuba ? Suami berkali kali minta nak try melalui belakang tapi saye tak bagi sebab takut kene penyakit.

32 Các câu trả lời

main belakang haram awak. myb akan lg sedap utk dia, sebab mmg lg ketat. tp kita sakit uii. kalau dia nak ketat, suruh dia gi urut ke amik jamu ke, nnt dia makin besar, rasa lah lg ketat. dah knp kita pulak yg kena berkorban utk sedap dia kan. nak sedap, usaha lebih sendiri lah.

Jgn sesekali puan layan kemahuanya..tanda tdk normal itu begitu, puan kna follow rapat2 knpa dia minta d stu? kena siasat hbis2an..takut sblum brkahwin dia pernah trlibat hubungan songsang..bhya nanti puan trkna pnyakit d sbabgkn hubgungn songsang

saya non muslim tapi saya setujuh dgn semua nasihat dan apa momies² ckp dsini.kalau suda jelas² dilarang tuhan janganlah dbuat wlpn niat mau cuba itu yg mnta bgtu mgkin sbb pengaruh porn atau lgbt pnya pngaruh jngn rosakkan diri.

suami je yang sedap sis.. awak yang dapat sakit... silap2 boleh berak berdarah... sanggup tahan sakit ,silakan.. yang seronok , suami je.. pastu nanti x sempat baik , suami nak lagi.. nahhh.. mati la kau tanggung sakit...

haram... dlu slalu dgr, nabi xmngaku umat bg yg buat gtu.. wallahua'lam jgn la pelik2 sis.. ksian kt diri sndiri merana di dunia kalau dpt pyakit, merana kt akhirat tggung dosa

Haram tetap haram sis. Suami patut lebih tahu bab hukum lagi2 dia sebagai ketua keluarga. Sian pula sis. Harap dia paham dan tak pk lagi nak buat benda camtu..

sedih nye lah DPT suami yg jenis mtk nk buat yg pelik2 ni..sis kalau suami mtk lgi ckp haram.. kalau dia xnk dgr SIS mtk cerai jelas dari laki MCM tu..

Haram sis. Mula2 cakap nak cuba. Bila dapat mesti dia nak lagi jika dia rasa yg tu lgi best... Mesti suka tengok video tak senonoh, itu yang minta bukan2 ja. Ini bini dia ni apa...

nak taat pada suami boleh tapi jangan smpai abaikan hukum 🥰 haram tetap haram , kalau dh ter sila taubat ya sebelum semakin menjadi ii