baby no 3 2025

tergerak hati nak check upt tengah2 pagi terjaga dari tidur.. sebab period delay 1 hari.. anak pertama girl.. umur 4 tahun.. anak no 2 pun girl umur 2 tahun.. doakan yang no 3 ni boy 🥰

baby no 3 2025
14 Các câu trả lời

tahniah sis .. sy anak 1st lelaki skrg da 15tahun ,kedua 11tahun,ketiga 9tahun,keempat 6tahun,kelima 2tahun lebih skrg tgh pregnant anak ke 6 inshaaallah 16/8 due sy tolong doakn sy ye

sama lh awak , anak saya yg tua 5 tahun girl , yang umur 2 tahun pun sama juga girl , doakan saya kluar third ni boy 🙈 saya taknak tahu jantina masa scan ,btw saya dh 35 minggu .

tahniah sis. 🥰. sya juga 1st dn second bby girl. umo 11 tahun dn 5 tahun. hope 3rd ni bby boy pula. 32w skrg ni🤭

1t trước

sama sis baby sebelom Dua org girl skrg pregnant dah 2 bulan hopefully lps ni dapat boy

thaniah awak, btw sy dah delay 6hari period ni awak 😭😭 harap takdelah hmm baby sy baru 7bulan 🥹 tapi kalau ada juga redho jelah rezeki kan🥹

1t trước

cepatnya.. rezeki tu 😬

wahh..tahu2 pregnant je...sis takde dpt simpton spotting ke? implants spotting

1t trước

InsyaAllah Aamiinnn. Sy pun preggy anak 2nd jugak, yg 1st girl harap yg kali nie boy. Apapun semoga kandungan baik2 dan sihat selalu Aamiinnn ya mujib

Sama la kita sis..ank sulung 4 thun..ank kdua 2 thun..hihi..dua2 girl..yg no 3 hrp boy 😇

1t trước

harap kite dapat boy kali ni 🥰

sama dengan saya anak 1 6tahun girl anak 2 3tahun girl harap ke 3 boboi

aamiin. tahniah puan. doakan sy jugk semga ade rezki dpt ank🤗

1t trước

insya’allah amin sis

hehee..saya pregy anak ke 3..hope boy jgk..amin

1t trước

aminn insya’allah