salahke saya cuma bagi susu tepung ke pengasuh?

kena perli dekat tempat kerja sebab bagi susu tepung. sy pump utk 1 sesi dpt 1 kali makan je. sy takterkejar nk pump 3-4 kali sehari sbb jadual kerja tak menentu. dh try pakai wearable tapi tak selesa sebab mcm krg sesuai dengan breast shape. paling kerap pump pun 2 kali sehari je. lagipun saya ambik anak dari pengasuh dia tu pukul 1:30 sy trus dbf jer. jadi sy tak pump byk kali pn. tapi kena perli dgn rakan sekerja mereka ckp mcm ha susu kau sikit la tu tengok akak tu ha susu melimpah. sedihnya rasa.

14 Các câu trả lời

jgn la dgar ckp org tu mama.. kita sendiri yg tau keadaan anak kita mcm mana.. atas keselesaan kita sendiri.. kalau anak pun takde masalah minum susu formula.. apa salahnya.. asalkan anak kenyang.. mulut org mmg kita tak boleh nak tutup.. dyeorg akan ckp suka hati dyeorg je.. stay strong mama.. 💪🏻

4t trước

kan. asalkan anak kenyang dan takde effect apa-apa minum susu tepung. thank you puan..