Breast pump untuk breast besar size 40.suggest pls

Sy ada masalah breast besar susah cari pump. First anak pun susu dpt sikit je. Igat this second baby nak cari pump yg better dgn harapan susu byk

2 Các câu trả lời

hurm.. rsnya pam tu nye tmpt sedut tu rsnye sesuai utk smua jnis breast rsnya xslh ia standard size....sbb ia akn sedut dan melekap pd areola kita bukan breast kita spnuhnya pam.tersebut melekap semasa menggunakannya cuma teknik penggunaan kena btl....ia fokus pd areola....even size bsr breast...tp bahagian areola tetap blh ngam dgn pam trsebut..tp jika puan rs mcm xpasti cuba puan tanya Pd penjual breast pam jika ada special utk breast yg bsr..cer puan survey di shopee dan try chat penjual tersebut utk dptkn maklumat.....jika bkn stndrd size pam part suction blh dguna pkai oleh individu yg mmpunyai breast bsr...dan ada option utk bli jnis yg lain or size lain..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

size pump bukan bgantung dgn size breast sis..sukat size puting (diameter) kemudian +2/3mm. contoh size puting 21mm, boleh guna breast pump size flange 24mm. ada jugak kedai yg kita boleh cuba dulu pump sebelum beli eg. pumponthego. kalau nak lebih puas hati boleh ke kedai terus sis. :)