Breast pump autumnz swift

Nak tanya la sapa pakai breast pump ni ... sbb saya try pump tadi nak tengok suction dia mcm mana tapi nipple rasa sakit .. taktau la sbb nipple saya mmg sensitif dari awal2 pregnant lagi sampai skrg.. atau breast pump tu tak sesuai dengan saya ye

7 Các câu trả lời

Mybe size corong x sesuai kot dgn sis. Sy guna breastpump swift. Mula2 try rasa sakit jugak. Nk beli lain xde bajet. Tpi sy guna fungsi massage punya. Klu guna massange xde rasa sakit. Lama2 guna okay, dah x rasa sakit even massage or suction. Skrng sy ada beli jenis handfree lacte tpi sy lbih suka autumnz swift sbb lgi sedap

Corong tu xsesuai..kena cari yg lain..klau dok area klang valley, blh cari kedai2 utk survey dan test sndri pump yg sesuai, mcm pump on the go, mothers firts choice

Sy pakai breastpump autumz swift..mula2 pump mmg sakit, lama2 dlam 3,4 hari pump dah lali..

Maybe sedutan terlalu kuat. Saya pakai treenie je. Alhamdulillah okay

Tukar brand lain..mybe xsesuai

maybe mula2 kot sis..

Tak sesuai kot sis