salahke saya cuma bagi susu tepung ke pengasuh?

kena perli dekat tempat kerja sebab bagi susu tepung. sy pump utk 1 sesi dpt 1 kali makan je. sy takterkejar nk pump 3-4 kali sehari sbb jadual kerja tak menentu. dh try pakai wearable tapi tak selesa sebab mcm krg sesuai dengan breast shape. paling kerap pump pun 2 kali sehari je. lagipun saya ambik anak dari pengasuh dia tu pukul 1:30 sy trus dbf jer. jadi sy tak pump byk kali pn. tapi kena perli dgn rakan sekerja mereka ckp mcm ha susu kau sikit la tu tengok akak tu ha susu melimpah. sedihnya rasa.

14 Các câu trả lời

anak kita yang dorang nak sebuk kenapa bukan anak meraka pun janji anak sht dah lah jauh kan orang macam tu toksit lebih

abaikan mulut orang. yg penting, anak tak lapar. eehhh geram pula org suka perli2 ni.

Sis, jawablah dia. Apasal ko sibuk ni bukan jg sy minta ko belikan susu tepung. 😂

4t trước

ahahaha ye tak ye! susu tepung dibeli pakai duit sy kot ahahaha

Takpa wak. Abaikan.. Asal kan ibu happy, anak pun happy. Hugs ❤️