Apa Dalam Beg Anda Ya?

Hi semua! Hmm, tertanya-tanya apa yang ada dalam beg anda semua ? Mesti banyak kan ?! Jom kongsi dengan kami dan pengguna lain. Anda boleh: 1. Kongsi di ruangan komen ATAU 2. Screen shot, bulatkan dan post di dalam topik ‘Just Mum’

Apa Dalam Beg Anda Ya?
249 Các câu trả lời

yg tiada no.3,6,8,9,10,11 & 12..selain tu Ade tmbhan plastik pempers, gel sanitize & buku nota kecik

Bwk beg ank ja skrg... Pampes, wet tisu, toys cket, baju spasang, spu tgn ank.. Nfon dlm poket.. Hahaha

😌😌Belum masuk pampers, biskut baby, baju baby, kasut baby, dah jadi mcm poket doraemon..

1..2..4..5...7..15 Resit.. Buku pink.. Buku nota kecil.. Marker.. Minyak panas.. Face Mask..

inhaler coklat n biru..pen..buku pink..voucher..bedak compact that all 😊😊😊

Semua ada kecuali no 9 dan 10...haha rasa mcm bawak batu dah hahahah

🤣🤣🤣 kecuali number 8 & 9.. yg lain2 mmg ada.. tissue kering pn ada..

rata2 sume brg diatas ada dlm beg..klau beg besar lg mcm2 yg disumbatnya 😂

Semua kcuali powerbank & botol air.. Pampers ank inc skli ada dlm bag 😂

1,2,4,5,15 baju baby, pampes baby, biskut baby, roti, kasut baby,