Kongsi Selfie Anda!

Hi semua! Si kecil suka berselfie? 👧🏻👦🏻 Haa, jom lah kongsikan dengan kami gambar-gambar menarik anda di ruangan komen!📸 Nak post di bahagian Photobooth pun boleh, OK!

Kongsi Selfie Anda!
65 Các câu trả lời

Selfie dgn abg.. Anak mama yg limited nihh selalu kne marah, selalu kene suruh lagi2 bile dh ada adik ni. Tq abg selalu tlg mama.. Love u

x lama lagi adik dh jadi kakak. tunggu baby br kuar lg 3 bulan. Doakan ye semua semoga dipermudah segala urusan.. aminn😊😊

Happy Fathers day... Tak lama bertambah seorang lagi ahli dlm keluarga 👨‍👩‍👧‍👦 soon 👶

Muka tk puas aty bju raya dy tk sme dsbbkn bdn nya mmbult bju rye dy pon tk muat 😆 4Bulan16Hari 👶

My little senior..gift of 2015..big brother❤ Little junior is coming soon...2020...

dapat keluar pegi checkup ank pun happy dh rasanya😅 love my smolls family 💕

Mummy & Syahmi Love u ayah Happy birthday n happy fathers day.. #sambutsemalam

Gambar pertama bersama bayi ke2 kami.. baru melepasi pantang 44 hari 💞😊

Bersama anak dara😘 anak bujang makin besar makin dh tamao selfie 👉👈

makin nak jadi abang makin mengada nak berkepit je dengn ayah dia