Kongsi Gambar Kegemaran Anda!

Hello semuanya! Okay, malam ni Admin nak tengok lah gambar kegemaran pengguna dekat aplikasi ni ? Mesti banyak kan! ? Jom kongsi gambar anda MINGGU LEPAS yang anda rasa anda suka dan muat naik di ruangan komen atau Photobooth ??

Kongsi Gambar Kegemaran Anda!
106 Các câu trả lời

Seronok dan teruja bila dpt tngok wjah bby.. alhamdulillah rezeki dri ALLAH insyaa ALLAH sy akn jga amanh dri ALLAH.. wlau lahir nti tiada suami sy ttap kuat demi bby nie.. yg dh berlalu tu sy dh move on..memori saat nie amat bermkna bgi sy..syukur nikmt MU YA ALLAH #now 26 week 5 days#

Muhammad Waseef Luthfan 5 Bulan..my one n only bby boy..byk dugaan mse pregnant dlu..byk mslah mse pregnant dlu.. alhamdulillah Allah kurniakan seorang anak yg sihat n sempurna seadanya..so selalu fikir positif..😀😀

Anak pertama ku Muhammad Anas Syauqi Bin Mohd Zaires..28/3/2020..Muka serious tak bole bawak bincang..Anak yg bijak,baik dan menyenangkan Ibu dan Ayah...

4y trước

Ouh yeke....mungkin seiras...😁

Bgmbr sblm tidur malam masa ni.. ecehh.. Kejap lagi 10hari masuk lah baby Kayyisa Hanin ni jadi 5 bulan.. hehehh.. doa2kan rmbut kita cpt lebat hehehh..aamiin

Nama diberi Hakeem Harraz... Baby premie ni... Lahir masa usia 34 minggu... Alhamdulillah sekarang dah berusia 7 bulan 13 hari...

4y trước

Omoo comeynya pandai bergaya

Permata hati ma abah😘 ❤️Nur farisya amanda 6tahun ❤️Muhammad faris rizqi 2tahun 4bulan ❤️Nur faiqa afieya 16hari

Dari berpantang sambung pantang sampailah dah 4 bulan kat dlm rumah je membesar😆arini mama sibuk ambik gambar studio gitu🤣gigih mama.

Tgh happy tgk gambr lma2 cz 2budak nihh dh mmbesar dgn cpt😅😅😅rindu la kcl2 lg rs nk gomol2 hri2 skrg ssh sgt..uhhh🙄🙄🙄

alhamdulillah.. hawa bru je msok 8bulan harini.. 😍 #Harini adalah Jumaat terakhir sebelum bulan Ramadhan...

hello! 11 bulan dhh.. rmbut panjang tapi tak berani nak potong.. ikat je lah hahaha sorry my boy😘

4y trước

Alaa cutenya dengan rambut mcm tu 😍