Apakah simptom yang anda pernah/lalui?

Hi semua ibu-ibu komuniti TAP hebat😘 Adakah ibu semua perasan atau tidak adanya simptom-simptom sewaktu ibu hamil? 🤰 Ada yang mempunyai satu sahaja daripada semua yang disenaraikan di bawah, tapi ada yang lebih tiga juga 🤔 Ibu-ibu yang mana satu ya ? Jom kongsikan di bawah☺️

Apakah simptom yang anda pernah/lalui?
146 Các câu trả lời

payudara sakit, kerap kencing, letih tapi saya tak test upt lg..sebab takut kecewa 9 tahun tunggu utk hamil dan saya baru jalani proses IUI di LPPKN. Doakan agar saya berjaya mengandung ye...sy nak juga merasai nikmatnya menjadi isteri yg sedang hamil🥰🥰

: Sakit payudara : Kerap buang air kecil : Kenaikan suhu badan Period lagi 4hari sepatutnya nak datang saya dah check upt , naik double line tp masih samar 😅 alhamdulillah sekarang dah 8weeks ❤

4y trước

alhamdulillah tahniah

semoga zara dan kawan² yg masih mencuba dapat lalui semua pengalaman ibu² mengandung tahun ini..aamiin³ yarabbal'alamin Allah ya mujib..

Hampir kesemua.. kecuali kenaikkan suhu badan... Tp hampir sama dgn simptom2 period jugA... Tp tggu2 x period jugA... 🤣

Semua rasa.. seksa sangat rasa dengan masa tu masih study.. ulang alik kelas tandas naik tangga semua. Itulah kenangan

Sblm tau preg asyik letih je nak tidur sesaje. After dah tau preg trus dtg alahan. Dok mual sesaje plak. 😂😂

semua yg di atas..kecuali kenaikan suhu badan...alhamdulillah x de demam...cuma batuk dgn selesema jer...

yang atas tu semua takda . cuma tanda2 hamil saya adalah makan banyak 😂🥰

Lewat period... Breast sakit.. Mula2 loya tapi tak muntah... Kerap letih..

Simptom diatas x de.. Cuma simptom dpt thu preggy cirit birit 1minggu 😁