Simptom Tumbuh Gigi Yang Biasa

Haa, pernah tak si manja ibu ada simptom seperti ini? Ianya mungkin simptom yang si kecil nak tumbuh gigi tau. Jom kongsikannya bersama ibu-ibu yang lain 😁

Simptom Tumbuh Gigi Yang Biasa
13 Các câu trả lời

anak saya 4 month old... air liur meleleh and kuat mengigit 🤣🤣 kalau bagi teether dia asyik teething je..and suke gigit soothing towel dia 😂😂 kalau time nen nen dia ske main main teething nipple Tu alahaiiii 🤣🤣

3 dan 6. Abis semua orang kena gigit. Sepupu dia pon nak digigitnya. Air liur meleleh, lidah sentil sbb nak main gigi tu. Hahahah. Gerammm. 8 bulan dah 6 batang gigi. Taring atas keluar dulu baru gigi depan.

2.3 & 6 ggit tgn pas tu air liur neleh2..baru2 ni ade naik putih2 d mulut..sblom naik putih2 tu bby dmm..10 buln blom tmbuh gg & blom brjln..yg abg ngn kkak umur 7 &8 buln dh tumbuh gg

3&6 ank dah nak masuk 6 bulan masih belum ada gigi lagi 🤣cuma kalau nampk jer tngn saya dah mula dah mngigit.. bgi teether tak nak pulak nak tangan saya juga atau nak kain lembut

klau ank sy meragam nk tumbuh ggi sy bgi dye gripe water alhamdulillah ok..xde demm pn..dri ank 1st smpai ank no 3..

1 & 3..anak sy dlu, ska sngat gigit org..tpi bgi mkn xnak pla..

no 6 ✔️ no 3 ✔️ my baby 5 month old ada simptom2 ni..

3 Dan 6 😂 6bulan Gigi da 6batang 🥴

Yang pernah 1, 3, 5, 6

👌🏻