Ibu pernah terkurang minum air tak sewaktu hamil?

Hi selamat petang ibu-ibu TAP🥰 Berapa banyak ibu minum air sewaktu🤰 ya? Adakah 'banyak' ibu tu banyak yang mencukupi?😰 Ramai yang kata kurangnya minum air boleh memberi kesan kepada perkembangan bayi 👶 Apa pendapat ibu ya? Jom kongsikan di bawah!

Ibu pernah terkurang minum air tak sewaktu hamil?
15 Các câu trả lời

Ya. Saya memang minum air banyak 2-3 liter/sehari sblm ni.. lepas saya muntah air masa hamil. masih trauma nak minum air banyak2 dlm 1 masa. So, 3 teguk sekali minum. Kalau minum segelas 250ml/300ml ,minum air suam perlahan-lahan.

mudarat baby xsure. diri sendiri ya. siapa yang nak kena kencing kotor, cubalah minum air kurang. nanti sakit sampai xboleh jalan, baru nak insaf 😂 #serik

During my pregnancy I always drink cold water

fakta pnh alami hydration

sy pernah hyra

it's a fact.

pernah

Fakta

fakta

Fakta