Apakah simptom yang anda pernah/lalui?

Hi semua ibu-ibu komuniti TAP hebat😘 Adakah ibu semua perasan atau tidak adanya simptom-simptom sewaktu ibu hamil? 🤰 Ada yang mempunyai satu sahaja daripada semua yang disenaraikan di bawah, tapi ada yang lebih tiga juga 🤔 Ibu-ibu yang mana satu ya ? Jom kongsikan di bawah☺️

Apakah simptom yang anda pernah/lalui?
146 Các câu trả lời

skrng tngah alami smua , tp tdk tahu sma Ada mengandung atau mau period,

smuanya... ini yg terjadi pada saya last year rupa2nya saya pregnant..

lambat dtg haid,sakit payudara,mual,keletihan dan kenaikan suhu badan

4y trước

betul sis ☺️🙏

lambat datang haid sakit payudara keletihan kerap buang air kecil

br ngandung 28 weeks 6 hari..air susu ada kalau d picit..sakit juga

lambat datang haid sakit payudara naik suhu badan

keletihan kerap buang air kecil xslera mkn kdang sakit payudara

semua kecuali kenaikkan suhu badan dan kerap buang air kecil.

lambat datang haid keletihan kerap buang air kecil

lambat datang bulan,sakit payudara dan sakit ketika bersama