Ada tak ibu-ibu yang muncul simptom macamni??

Bila perut makin besar dan berat, mulalah muncul simptom kehamilan yang macam ni.. Ibu-ibu ada tak mengalami antara simptom ini di trimester kedua? 🤰🏻

Ada tak ibu-ibu yang muncul simptom macamni??
35 Các câu trả lời

Sakit perut & pening kepala 😓 Nak buat keje pun tak selesa tp ki KKIA doktor just cakap xder apa & boleh keje mcm biasa 😓 mcm mana nak keje kalo kepala sakit & perut tak selesa. Doktor kjaan mmg xder perasaan timbang rasa ek? Ker sebab tu dorang cakap doktor private baik hati bg MC sebab kita bayar? Hurmmmm 😓

kandungan sudah 37minggu 6hari .. tnggu hari je ni nak keluar .. semua tu dah merasa .. apatahlagi ,, simptom loya pun masih ada ,, setiap pagi/malam . ada jee xkena .. memang badan terlalu lesu ,, #anakpertama

2y trước

sama la sy 37w6d harini. malam susah tidur dan sering sakit belakang and ribs kanan. kaki pun bengkak teruk walaupun dah tinggikan kaki time tidur

Sy 16 weeks. Kejang kaki belah kiri masa nak tidur tak tahu nak buat macam mana. Rasa macam restless leg sangat pusing semua kedudukan tak kena 🥲

mcm sy dlu ms sy pregnant dlu sy alami hidung berdarah.. kaki kejang... panas xblh bwk bincang.. pusat hilang jd rata😂🤣🤣..pening kepala

saya mcm cacing kepanasan asyik berpeluh je padahal tak buat apa apa hahaha sampai ibu saya sendiri pening saya kehulur kehilir bawak kain muka 🤣🤣

24w,sakit pinggang dan kaki bengkak..mula2 bengkak pastu tumbuh biji2 air pastu pecah sendiri jadi luka kudis...sakit nak menapak berjalan ke mana2...

Sy kena buasir argghh tidakk sakit yg mengerikan susah utk duduk dan bangun.. 36weeks dah ni risau sgt

2y trước

saya pun sama. jahitan anak first tiba2 bengkak n buasir. ni sekarang ni anak 2nd

ada, kecuali hidung berdarah. semasa mengandung anak ketiga, hb low. saya ambil cuti tanpa gaji dari kandungan 5 bulan hingga bersalin.

kepanasan tu saya rasa benda wajib 😅 pagi petang siang malam. lepas 1 jam dlm aircond baru rasa sejuk

setakat ni sakit ligamen , kepanasan dan pening kepala .. memang nak tidur tak selesa sangat