mengandung

Saya nak tanya, kenapa walau dah bersama dgn suami tapi susah nak mengandung ye ? Tu tanda kita ada masalah ke?

73 Các câu trả lời

Saya pulak mmg x Terfikir nk ada anak tiap kali org Tanya atau kwn2 Tanya sy mst ckp nk enjoy dulu x nak anaklah apalah, tp dlm hati sy istigfar sbb dh lama kawen tp x dkurniakan anak, x de siapa x nak anak.. Alhamdullilah akhirnya sy mengandung jgk sdgkn sy x de rancang apa pun x p klinik cek kesuburan semua, rezeki Allah akn bagi juga yg penting kita usaha, doa Dan tawakal.. Cepat atau lambat tetap bersyukur