Mimpi suami

Nak tanya ,sejak mengandung nie ,dah 2 kali dapat mimpi suami curang ,kenapa ye?

3 Các câu trả lời

ramai jgk yg mimpi benda serupa tp sebenarnya suami elok je takde apa2 yg jadi. mungkin sbb kita risau sgt suami buat perangai sampai terbawak-bawak dlm mimpi. tp sebenarnya xde apa2 masalah pun. fikir positif je jalan dia kalau xnk mimpi bukan2 ni

Salam, sy pernah jgk mengalami mimpi mcm ni. Tapi sekali je. Waktu saya first trimester. Tiba2 mimpi macam tu sy pun pelik lepas tu bangun2 je terus nangis. Tp saya cuba utk lupakan je mimpi tu dan positifkan diri.. insyaAllah takda apa apa..

Kdg masa mimpi ni mmg merepek sikit, jgn terlalu percaya sbb boleh jadi mainan tidur semata.