Perut mengeras lepas bersama

Hi ibu ibu mengandung... sy nak tanya pendapat you alls... kenapa ye bila sy lepas bersama dengan suami, perut jadi macam ngeras.. pastu pinggang sakit 😅 sakit tu kejap2 je... sy mengandung dah 35minggu 2hari.. normal ke? Boleh tak sis sis share pengalaman...

3 Các câu trả lời

Nak tanya... Bahaya tak bersama suami jika lps bersama perut jdi kejang. Sy baru trimester ke 2 tpi takut pula nak bersama suami.

4y trước

x la...boleh bersama tapi cari posisi yang selesa...mmg lps bersama perut akn kejang,waktu bersma jgn lasak sgt la😁

normal je. sbb climax kan induce contraction. mmg digalakkan pn bersama akhir2 pregnancy supaya cpt bersalin

Normal je..