Anda Ibu Hamil & Berpuasa?

Psst....Ada tak dekat sini ibu-ibu hamil yang berjaya berpuasa penuh hingga ke hari ini? Jika ada tolong komen dekat bawah kejap, Min nak tengok. Hehehehe..

Anda Ibu Hamil & Berpuasa?
58 Các câu trả lời

alhamdulillah hari pertama puasa Smpai ke enam Sye puasa penuh .. lepas hari ke tujuh tu ada appointment kt klinik.. katanya ada sangkut urine kotor 🥲 terus doktor bagi ubat dan tidak berpuasa 4kali sehari kena makan ubat .. last smlam habis makan ubat .. tpi hari ni tak jadi puasa sbb lambat bgun sahur 🥺🥺🥺😭 insyaallah esok Sye akn puasa penuh .. da 32 mngu 4 hari .. kadang tu perut sakit sgt2, tambah Sye niaga bazar utk cari duit tambahan buat bersalin nanti .. doakan moga baby sihat2 sempurna dan selamat melahirkan 🤲🏻dan buat mommy's2 semua juga yg berpuasa