Anda Ibu Hamil & Berpuasa?

Psst....Ada tak dekat sini ibu-ibu hamil yang berjaya berpuasa penuh hingga ke hari ini? Jika ada tolong komen dekat bawah kejap, Min nak tengok. Hehehehe..

Anda Ibu Hamil & Berpuasa?
58 Các câu trả lời

Hanya mampu berpuasa 2 hari je awal2 haritu.. start tak puasa sbb perut mengeras sampai cramping and slow movement. For now saya mmg niat puasa tpi by lunch saya akan buka. Puasa boleh ganti tpi sedih la tk dpt puasa dgn sempurna

1mo trước

awak perut mengeras and slow movement ada pergi hospital tak? saya tgh jadi camtu skrg perut mengeras lama n baby gerak halus sangat tu pun kena kacau dia dulu baru dia gerak. nak pergi hospital tp minggu lepas saya dah pergi sbb baby gerak slow pastu Dr dah check n mmg baby tak banyak gerak sbb tak dapat tenaga n Dr advice jangan puasa. lepastu saya kena bebel dgn nurse katanya saya mengada taknak puasa and tak reti kira gerakan baby sbb dia check ctg ada ja pergerakan. bila dah kena kata mcm tu dgn nurse ni jadi kali kedua saya jadi fikir panjang nak pergi hospital walaupun risau keadaan baby sbb teringat kata2 nurse tu mcm diri ni yg over🫤