Anda Ibu Hamil & Berpuasa?

Psst....Ada tak dekat sini ibu-ibu hamil yang berjaya berpuasa penuh hingga ke hari ini? Jika ada tolong komen dekat bawah kejap, Min nak tengok. Hehehehe..

Anda Ibu Hamil & Berpuasa?
58 Các câu trả lời

Saya dan puasa 9 hari , lekat gdm mkn ubat terus doc tak bagi puasa , ni kalau doc bagi puasa mesti habis saya puasa ni sebab saya memang suka berpuasa 😭😭

1mo trước

Gdm kalau control diet x risau sgt , yg on ubat n insulin tu la bahaya sikit sebab dua tu tahap tggi gdm