Cerita buat yang paham paham aja

Pajarkeun ceuk salaki hese kumpul jeung "barudak" cenah ayeuna mah da pamajikan ngutruk,manyun wae padahal pamajikan ngutruk mun salaki kluar jeung babaturan lain tanpa sebab, contohna urang peuting kamari salaki ngmng arek kten babaturanna cenah sono lila t panggih padahal harita urang lahiran maranehna panggih sakalian ngalongok, pamajikan nyarek sabab naon? Posisi geus peuting satengah 9 rek indit atuh rek balik wayah kumaha? Ninggalkeun anak pamajikan duaan nu puguh anak teh masih keneh sok ngadat peuting naha tega rek ngantep pamajikan ngupahan budak ceurik peuting sorangan saeenggeus beurangna sama² digawe sedengkn manehna dek kumpul² bari ngopi peuting ciga bujang? Mun ngmngkn soal sono ka babaturan pamajikan mah leuwih² ngan mikir deui arek indit²an teh inget budak jng salaki uruseun tapi ari salaki mikir kitu teu? Henteu, kecuali salaki nu ngarti da najan aya di imah g pamajikan beurangna sarua digawe pedah teu di gajih ciga salaki gawe di luar jadi mun peutingna pamajikan hyng d bantuan babarengan ngurus budak asa wajar lagian da budak ge budak duaan.

24 Các câu trả lời

mun ceuk urangmah ges we kajeun hicingkeun salaki rek kumaha ge, da emang kitu lalaki mah kjeun ges kawin boga anak mun watakna masih ngarasa bujang bkal terus ngarasa hyang kos bujang ka 2, dengekeun ceramah ustad sing gede volume na beh ngadenge tah si salaki teh ngarana rmh tangga kudu dijalani duaan lain walakah egois hyang mnang sorangan ka 3, mun kitu keneh sifatna salaki teu robah ges ulah dilayanan kos salaki, sina dahar nyeseuhan pakean sorangan da di agama ge eta teh tugasna salaki komo mun pmajikan karak ngajuru

carekan ceu, tuman.. Mun manehna ngomong 'butuh hiburan, butuh sendiri', hey! urang Komo selaku pamajikan Komo karek ngajuru sagala ku sorangan teh nu butuh hiburan, sendiri, istirahat. Mun can siap jadi bapa, sahenteuna mah jadilah suami yang baik heula. da jadi bapa atau indung teh da hese. deuh jadi emosi sayah ge 😆. didoakeun sing eling, tobat, sadar diri.

carekan we teh tuman lalaki kitu mah atau sakalian koncikeun panto mun init2 teuing mah,pohara kana ulin teh atuh,cik boga budak orok keneh mah cicing di imah kirang bara mantuan pagawean pamajikan bantu2 ngajagaan anak weh atuh,bejakeun ari can seubeuh masa ulin ulinan ulah hayang kawin buru2 bubudakeun

tuman nu kitu mah teu tau diri, nyaho hyg bebas ulah hyg rumah tangga, ulah hyg boga anak ! sakirana di omong teu ngagugu ngke deui mah koncian pantona . lmn balik tinggl tembalan wae sugan gs poho jalan balik, kagok ulah balik sakalian

alus Tah Bun, carekan Weh lalaki Kitu mah tuman, Ari kawin hayang Ari ngurus budak teu daek, indit Weh Bun, balanja, jajan NU loba, budak na tunda Jeung bapakna meh karasa ngasuh budak GE cape 😁

1mo trước

cocok Bu.

gaya na meni siga bujangan wae atuh nya eta teh nurustunjung pisan,hegan sena ngajaran ngurus budak 24jam sena ngajaran jadi IRT da moal sanggupeun tah😤sok hyng ngarungan ka salaki model kitu teh

anteupkeun w Bun bejaan ka mertua kalakuan manehna saenggeus kitu, titip budak ka mertua 😆 Sina manehna sing jemput sok keheul lamun aya salaki kawas kitu th

isukan mah moms init we soping duaan jeung budak. salaki tong di bejaan. tong di parab. ulah asak nasi. salaki kitu mah gantung we di pohon toge

1mo trước

Mun dicarekan ku pamajikan ge moal menang da salaki kitu mah.

sok Ngewa kanu Kitu teh da . Mun bekel Ken budak na Ais gera pasti moal indit da karunya ka budak 😂 jadi Ngewa ka bbaturan nage Kitu mah nya

salaki Kitu mah kudu di tuker tambah bun jenk salaki nu boga usaha batu bara jdi eweh slaki oge mren aya baby sister urg moal ripuh🤭😅