Sedikit cerita, yang paham paham aja.

Pajarkeun ceuk salaki hese kumpul jeung "barudak" cenah ayeuna mah da pamajikan ngutruk,manyun wae padahal pamajikan ngutruk mun salaki kluar jeung babaturan lain tanpa sebab, contohna urang peuting kamari salaki ngmng arek kten babaturanna cenah sono lila t panggih padahal harita urang lahiran maranehna panggih sakalian ngalongok, pamajikan nyarek sabab naon? Posisi geus peuting satengah 9 rek indit atuh rek balik wayah kumaha? Ninggalkeun anak pamajikan duaan nu puguh anak teh masih keneh sok ngadat peuting naha tega rek ngantep pamajikan ngupahan budak ceurik peuting sorangan saeenggeus beurangna sama² digawe sedengkn manehna dek kumpul² bari ngopi peuting ciga bujang? Mun ngmngkn soal sono ka babaturan pamajikan mah leuwih² ngan mikir deui arek indit²an teh inget budak jng salaki uruseun tapi ari salaki mikir kitu teu? Henteu, kecuali salaki nu ngarti da najan aya di imah g pamajikan beurangna sarua digawe pedah teu di gajih ciga salaki gawe di luar jadi mun peutingna pamajikan hyng d bantuan babarengan ngurus budak asa wajar lagian da budak ge budak duaan.

1 Trả lời

adukeun bu ka indung bapa na, carioskeun weh "punten mah, pak.. ieu murangkalih bapa teh sapertos na langkung sono ka rerencangana na tibatan ka abdi sareng pun anak.. tos weungi ge hoyong na nongkrong, sae na kumaha nya? bilih ku bapa bade dididik deui mangga eta mah teu langkung.. abdi mah tos teu kiat nyauran na ge"