muhasabahdiri

Sanajan kata "Licik/ teu adil da sarua capena" teu aya tdituna. di jero naraka seseuerna istri, ?seer pisan conto siksaan jg isrti nu sgla rupa kalakuana, salengkah dualengkah nu jdi matak, kudu aya dina ridho salaki, hate ceurik ngajerit ngalamunan yen nu di lakukn ku urang th dosa hungkul,,?? carita nu jdi cnto siksaan naraka th gning nu ku urg kungsi ka jalani astagpirullah... Mugi gusti teras masih pepeling ka sim abdi, di ajar ngabakti knu jdi salaki, da hukum di dunya mah teu sarua jg di akherat nu moal aya ereuna,,, #musahabahdiri

1 Trả lời

Ngomong apa lu

5y trước

astagfiruloh biasa aja ngomongnya , jangan pake anonim doongggg!!!!