Cerita buat yang paham paham aja

Pajarkeun ceuk salaki hese kumpul jeung "barudak" cenah ayeuna mah da pamajikan ngutruk,manyun wae padahal pamajikan ngutruk mun salaki kluar jeung babaturan lain tanpa sebab, contohna urang peuting kamari salaki ngmng arek kten babaturanna cenah sono lila t panggih padahal harita urang lahiran maranehna panggih sakalian ngalongok, pamajikan nyarek sabab naon? Posisi geus peuting satengah 9 rek indit atuh rek balik wayah kumaha? Ninggalkeun anak pamajikan duaan nu puguh anak teh masih keneh sok ngadat peuting naha tega rek ngantep pamajikan ngupahan budak ceurik peuting sorangan saeenggeus beurangna sama² digawe sedengkn manehna dek kumpul² bari ngopi peuting ciga bujang? Mun ngmngkn soal sono ka babaturan pamajikan mah leuwih² ngan mikir deui arek indit²an teh inget budak jng salaki uruseun tapi ari salaki mikir kitu teu? Henteu, kecuali salaki nu ngarti da najan aya di imah g pamajikan beurangna sarua digawe pedah teu di gajih ciga salaki gawe di luar jadi mun peutingna pamajikan hyng d bantuan babarengan ngurus budak asa wajar lagian da budak ge budak duaan.

24 Các câu trả lời

isuka deui mun salaki indit moms otw weh naek grab ngendong di imah mitoha, mereun reuwas tah salali balik2 anak pamajikan areuweuh 😂

waah banyak orang Sunda 😍 sy yg org Jawa lahir besar di Kalimantan Timur hanya bisa ngowoh 😂

Nggo sik paham wae iki,,sik ra paham prengas prenges tok. Iso2ne lho 🤣🤣😶

ngenong ka mitoha bun.. mun mitoha nanya.. ulin wae kitu bpa budak mah,.

mendah di piara salaki kitu mah, menta di tajong ka arab ..

koncian we titah sare di luar mun balik , meh karasaeun 🤭

2mo trước

enyaaanya koncian pantona trs mun balik tinggl ngomong ulah balik sakalian, sugan gs poho jalan balik😅

mboh pdo ngmong opo ...😑

2mo trước

Wkwkwk.. serasa pgn ngomong aamiin2 saking radonge 🥲🤣

ngomong naun atuh teh, bisa translate wae?

Orang Jawa (ngapak) cuma bisa nyimak🤣

meuni hayang najong ka lalaki kos kitu