nyinyir sunda

Sok kesel k ibu2 unggal k warung unggal panggih ngaromongna th " masih keneh di gundal gendol masih keneh can kaluar mun si A mh gs ngajuru bla bla bla " heelloowwww bu ibu unggal jlma th sok beda2 aya nu tereh aya lila... Da mun gs waktuna mh pasti karasa mules pasti ngajuru teu kudu d banding2kn jeng nu lain da moal sarua kabeh... Aya nu prnah ngalaman teu bu ibu ? nu org sunda pasti ngarti ?

nyinyir sunda
3 Các câu trả lời

Hey bu ibu gE pernah meren nga rasa Ken hamil , setiap hamil beda beda kitu bu .,Ari ibu bisa na nyinyir, anguran mh doa Ken urang sing buburu borojol iee budak lain di nyinyiran bu Ari ibu teu gaduh Kekenyos kitu bun 😜😁

meuni kasar, hehe sunda na palih mana bu? sing sabar weh, teu kedah didangukeun nu kitu mah

Tinggal ge te kedah didangu, bawa happy wae...