Dumelan sunda

Geleuh aing mah unggal ningali TAP di gulir ka handap sok aya wae foto ibu2 dasteran pamer beuteung nanyakeun ukuran beuteung sakitu wajar teu,normal teu ampun aing mah padahal 7 bulan ge can aya,sok aya wae nu kos kitu teh mantak gila wkwk,teu boga pikiran ka janin emg teh normal apa henteuna. Ngke teh alesana maklum bund "anak pertama" aing ge anak pertama tara boga pikiran beuteung leutik gede nu penting mah si orok sehat sempurna.Padahal mah sarua wae urg ge sok aya wae nu jarulid masalah beuteung tapi aing mah cuek pan sabodo teuing ? makana mak ulah ngerem wae di imah jadi tara nyaho tolak ukur beuteung ibu hamil sakumaha kali2 teh perhatian jeung jalmi sakitar ulah nyonyo hp doang nyahona,ulah hp doang nu smartphone tapi nu bogana....? Punten nya urg mah moal muna ngadumel ge sembari ngala point ✌?✌?✌? Note: jeung nu ngarti wae ulah menta translate

273 Các câu trả lời

Ngadumel weh si uwa mah..mnding dahar jg liwet...tong ngadumel pamali wa..ke boga orok na rewel jiga indung mun teu suka ka foto ibu2 nu kitu mending komen wa..pke bahasa sato sakalian..juring..munding...cucurut... cucunguk... Mbeh puas..intina mah tong ngadumel nyieun status panjang...pan uing teh cape macana..komo males na..cape ngetik ah...jempol teh asa jd sagede cokor munding...omat uwaaaaaa tong ngadumel

Cicing hula gandeng aya kucing di dendeng🤣🤣🤣🤣maaf humor bun..,meskipun sya orang jwa tpi sya ngerti bun oz kebnyakan punya tmen orang sunda.,iiah bun kdang sya jg ksel cndri lw ad yg nanya bgtuh sya jg hamil anak prtma trs jg sya bnyak yg bling hamil keci lah atu gmna" lah sya ma masa bodo elos yg penting setiap periksa ci ddnya sehat,trs jg aktif bnget nih😁😁☺

He he he sya orang jawa untung udah pindah jd orang sunda jadi nyaho situ nulis Klo aku tinggal skip aja ,suka di jwb gk sk abaikn beres kn,cape teuing mikir mending mikir diri sorangan yg lg hml biar orok di bueteung sht,aktif jeng lengkap gk kurang suatu apapun,jelma nu tanya kitu anggap aja gk percaya diri...he he

😂😂 heeu heeu heeu saya yg baru 23week aja g terlalu kelihatan, banyak yg di TAP baru 12week udah nanya "ukuran perut yg normal gimana bun? kog g keliatan? apakah normal kalau gede nya segini? kata tetangga saya g kelihatan, normal g ya?" saya org jawa tengah g tau artinya, tapi paham maksudnya 😂

Saya orang jawa tapi ngerti kok bahasanya, saya sendiri juga sebel sbnrnya tiap buka TAP si perut nongol lagi dg berbagai model daster, isinya galau mulu gegara nyinyiran tetangga katanya,nanti hamil pertama jadi alasan pertanyaan kewajaran yg bikin bosen, di scroll dicuekin juga nongol lagi wkwkwk

4y trước

bener bgttt bunnnn.pdhl tiap ada yg nanyain perut pasti ada aja yg jwb masa mereka gak belajar dri postingan sebelum sebelumnya 🙄

Haha... Sbar ath tehh... Boa btur gen sami ngarah nambah point tamba teuing teu aya nu d update keun ..nambah bbah point ath... Tp da emang kamalinaan w mun naros tespek mh da tos aya keterangnnna 1 garis negatif 2 garis positif... Ah nu dewasa mh pasti tos arapal sanajan cn nikah ge

heeuh nya kuat geus asa bosen ningali nu pamer beteung... ai julid ukuran beteung mah ges bakatna ibu² komo lamun nu ges nini²mah😀😀😀 nu penting mah teu menta biaya😆😆😆 beteung letik kurang gizi apa? mending mun mere duit mah jang jajan😅😅

saya bukan org sunda tapi ngerti maksud bunda 🤣🤣susah emang kalau urusan perut mah padahal gede2 perut itu gak enak..susah nafas susah gerak sakit pinggang tiap hari. kepenting debay sehat kan itu yg utama. Aneh2 aja ya bund yg suka ngeluh perut kecil ,😂

Muhun sami komo mun aya anu posting tespek pan tos jelas garis 2 aya bacaanana tp ngan ditaroskeun wae asa heran ka jalmi nu kitu teh 😂 aya oge nu posting patuangan nanyakeun kumaha kaayaan orok di lebet aeuhh emangna urang teh peramal nu bisa narawang😂

haha satuju bun ah cigana beteung 4bulan geus hoyong buleud ciga samangka can ge waktuna ai gs ciga samangka ngeluh hyg gera borojol cenah beurat😂 nikmati hela wee ke ge utun kaluar ,nu penting mah sehat emak sareng jabangbayi.