Pening Sewaktu Hamil

Hi Mommies! Buat ibu hamil, jika anda mengalami pening apa yang anda lakukan untuk meredakannya?? Mesti anda ada cara tersendiri untuk menghilangkannya, kan? Kongsikan apa yang anda lakukan di ruangan komen, ya!

Pening Sewaktu Hamil
428 Các câu trả lời

Sapu minyak urut ² , sambil positive sikit ja Ni sikit jaaaa....

Keduanya,tapi yang kerap tu sapu minyak,seblum tido pun minta suami sapukan

Basuh kepale letak minyak angin.. x thn jgk trpaksa mkn panadol..tp 1 bj shja..

Baring atau jalan2 sekeliling rumah ambil angin luar sbb rasa tak leh bau bilik😭

Baring dan pasang kipas Kalau larat bangun mandi dulu baru baring #TAPactiveusers

Minum air. Makan sikit. Duduk kejap. Kalau.masih pening baring dan tidur kejap

bertahan sehingga esok.. huu apakan daya tak boleh makan ubat sebarangan..😵

mandi..halakn air pncuran ke kepala..mnum air suam2..sapu myk angin..tidur.

letal minyak angin dkt kepala, dada dan tapak kaki lepas tu terus tydo..

bertahan tunggu masa balik kerja kat tempat kerja tak boleh tidur 😩