saya minta doa kan anak ke5 ney dapat baby boy.mna tau dalam ramai² mendoa kan.ada dia yang trmakbul

anak ke5#bantujawab

14 Các câu trả lời

moga Allah makbulkan hajat utk dpt anak lelaki.. sy pun tgh pregnant anak ke 3, n mengharap kali ni boy, sbb yg first n second girl. .apa2 pun moga mommy n baby sihat yer .

aamiin.. moga Allah makbulkan sis.. sy pun preggy ank ke 5 juga.. doakan juga dpt baby boy...

amiin YRA...sy pon minta anak dlm kandungan sy pon baby boy...doakan juga ya...🤲

Aamiin.. sy pun tringin baby boy. ank ke3. smoga ade rezeki kita inshaAllah Aamin

aaminn.. dan doa juga untuk sy semoga anak no 3 ini perempuan pula🤲🤲

ank ke 3 sya boy semoga ank ke 5 sis boy juga boleh jadi bestfriend

saya pula dah ada 4 boy..teringin sgt nk baby girl🤲🏻🥰

aminn doakan sy juga ya sy pun nak baby boy 🫶🏻

Aamiin Aamiin Aamiin

Aminnnnnnn